Mexicanske pandekager uden kød - fra køkkenet på Regionshospitalet Gødstrup
Opskrift på mexicanske pandekager fra køkkenet på Regionshospitalet Gødstrup.
Det skal du bruge
- 2 spsk rapsolie
- 2 løg
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 10 gram grønne jalapenos, hakket
- Kvart rød chili, finthakket
- 200 gram aubergine, snittet i tern á 1x1 cm
- 200 gram squash, snittet i tern á 1x1 cm
- 1 halvt peberfrugt, snittet i tern á 1x1 cm
- 0,5 tsk paprika
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk salt
- 1 spsk sukker
- Halv deciliter rødvinseddike
- 1 ds hakkede tomater
- 1 ds røde kidneybønner
- 8 tortillapandekager
Sådan gør du
- Løg sauteres i olie på en varm pande, indtil de er møre og blanke.
- Hvidløg, chili og jalapenos tilsættes, og steges med i 5 min.
- Auberginer tilsættes, steges 5 - 10 min.
- Krydderier og sukker tilsættes og steges med i 2 min.
- Rødvinseddike tilsættes og det hele reducerer i 7 min.
- Tomat tilsættes og koges i 10 min.
- Squash og peberfrugt tilsættes, 5 min.
- Kidneybønner tilsættes 5 min mere.
- Retten tilsmages med salt.
- Anrettes i tortillapandekager og serveres eksempelvis med en lille salat.