Medarbejderne i regionens bygningsfunktioner har gennem to temadage fået et fælles fagligt fundament for bæredygtigt byggeri.

Medarbejderne i regionens bygningsfunktioner har gennem to temadage fået et fælles fagligt fundament for bæredygtigt byggeri. Det samlede vidensniveau er højnet, så det bliver nemmere og mere naturligt at indarbejde bæredygtighed i kommende byggeopgaver.

Temadagene er sammensat i et samarbejde mellem Koncern HR og Byggeri & Ejendomme. På temadagene fik deltagerne indblik i hvilke certificeringsordninger, der findes, og hvad der kendetegner og adskiller certificeringsordningerne, miljømærkeordningerne og miljødeklarationerne fra hinanden. Der var især fokus på livscyklusomkostninger og certificeringen DGNB, der også omfatter social bæredygtighed.

Næste skridt er en række pilotprojekter inden for både bæredygtig byggeri og drift, som skal danne grundlag for skalering til hele regionen – bl.a. om detektering af unaturligt vandforbrug og indretning af rum til sortering af affald. En følgegruppe med deltagere fra temadagene følger projekterne.

Medarbejdere og afdeling

Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø & Byggeri & Ejendomme

Medarbejdere i projektet
Anne Mette Hansen, arbejdsmiljøkonsulent, certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri
Bente Grau-Hansen, specialkonsulent, certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri
Torben Agerkilde, Bygningschef

Ekstern samarbejdspartner

Jørgen Lange, Ekolab

Kategorier

#Byggeri
#Bygningsdrift
#Genanvendelse
#Miljøcertificering

Mie Duelund Petersen Mie Duelund Petersen

Mie Duelund Petersen

Strategisk konsulent

Byggeri og Ejendomme, koncernøkonomi

M: 2462 3082

miedje@rm.dk

 

Dette projekt bidrager til sporet cirkulær økonomi Dette projekt bidrager til sporet cirkulær økonomi

Spor: Cirkulær økonomi