Opskrift på quinoagryde med rød karry og peanutbutter fra køkkenet hos Hospitalsenhed Midt

Det skal du bruge

  • 2 tsk stødt koriander
  • Rapsolie
  • 2-3 tsk rød karrypasta
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk tørret gurkemeje
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 porrer, snittet
  • 2 spsk peanutbutter
  • 400 g hakkede tomater
  • 200 g (rød) quinoa
  • 250 ml kokosmælk
  • Sojasovs
  • Salt

 

Sådan gør du

  1. Koriander ristes på en tør pande.
  2. Rapsolie tilsættes og øvrige krydderier og karrypasta ristes.
  3. Hvidløg og porre tilsættes.
  4. Peanutbutter og hakkede tomater tilsættes.
  5. Quinoa og kokosmælk tilsættes. Lad simre til quinoaen er mør (ca. 30 min.).
  6. Justeres til en konsistens som kødsauce.
  7. Smages til med salt og sojasauce og serveres.