Quinoagryde med rød karry og peanutbutter - fra køkkenet hos Hospitalsenhed Midt
Opskrift på quinoagryde med rød karry og peanutbutter fra køkkenet hos Hospitalsenhed Midt
Det skal du bruge
- 2 tsk stødt koriander
- Rapsolie
- 2-3 tsk rød karrypasta
- 1 tsk stødt spidskommen
- 2 tsk tørret gurkemeje
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 2 porrer, snittet
- 2 spsk peanutbutter
- 400 g hakkede tomater
- 200 g (rød) quinoa
- 250 ml kokosmælk
- Sojasovs
- Salt
Sådan gør du
- Koriander ristes på en tør pande.
- Rapsolie tilsættes og øvrige krydderier og karrypasta ristes.
- Hvidløg og porre tilsættes.
- Peanutbutter og hakkede tomater tilsættes.
- Quinoa og kokosmælk tilsættes. Lad simre til quinoaen er mør (ca. 30 min.).
- Justeres til en konsistens som kødsauce.
- Smages til med salt og sojasauce og serveres.