Pastasalat - fra køkkenet på Regionshospitalet Randers
Opskrift på pastasalt fra køkkenet på Regionshospitalet Randers.
Det skal du bruge
- 200 gram pastaskruer
- 4 dl vand
- 0,5 dl rapsolie
- 0,5 tsk salt
- Peber, knivspids
- 60 gram sojabønner
- 1 dl vand til iblødsætning
- 200 gram spidskål, fintsnittet
- 200 gram squash, snittet i tern
- 200 gram peberfrugt, snittet i tern
- 200 gram gulerødder, fintsnittet
- 25 gram purløg, fintsnittet
Sådan gør du
- Pastaskruerne koges i vandet.
- Olie, salt og peber piskes sammen, hældes over pastaskruerne og blandes grundigt.
- Sæt sojabønnerne i blød og sæt på køl. Følg anvisningen på pakken.
- Si vandet fra sojabønnerne, tilsæt nyt vand og kog bønnerne i 40 minutter. Sættes efterfølgende på køl.
- Snit grøntsagerne og tilføj dem til pastaskruerne sammen med de afkølede sojabønner.
- Tilsmag - tilføj fx citronsaft, chili, timian og/eller hvidløg.