Det skal du bruge

  • 2 spsk rapsolie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 10 gram grønne jalapenos, hakket
  • Kvart rød chili, finthakket
  • 200 gram aubergine, snittet i tern á 1x1 cm
  • 200 gram squash, snittet i tern á 1x1 cm
  • 1 halvt peberfrugt, snittet i tern á 1x1 cm
  • 0,5 tsk paprika
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • Halv deciliter rødvinseddike
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 ds røde kidneybønner
  • 8 tortillapandekager

Sådan gør du

  1. Løg sauteres i olie på en varm pande, indtil de er møre og blanke.
  2. Hvidløg, chili og jalapenos tilsættes, og steges med i 5 min.
  3. Auberginer tilsættes, steges 5 - 10 min.
  4. Krydderier og sukker tilsættes og steges med i 2 min.
  5. Rødvinseddike tilsættes og det hele reducerer i 7 min.
  6. Tomat tilsættes og koges i 10 min.
  7. Squash og peberfrugt tilsættes, 5 min.
  8. Kidneybønner tilsættes 5 min mere.
  9. Retten tilsmages med salt.
  10. Anrettes i tortillapandekager og serveres eksempelvis med en lille salat.