Græske spinatstænger - fra køkkenet på Regionshospitalet Randers
Opskrift på græske spinatstænger fra køkkenet på Regionshospitalet Randers.
Det skal du bruge
- 1 pakke butterdej
- 200 gram spinat
- 1 porre
- 100 gram belugalinser
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 æg
- 50 gram salattern
- 20 gram rasp
- 0,5 tsk salt
- 0,5 tsk hvid peber
- Revet muskatnød, knivspids
Sådan gør du
- Spinat dampes og blandes med hvidløg, salt, peber og muskatnød.
- 1 æg hældes i blandingen sammen med salattern, porrer, rasp og belugalinser og røres godt sammen.
- Fyldet tilsmages.
- Butterdejen rulles længere, og fyldet lægges på midten af dejen i hele dejens længde.
- Langsiderne lukkes ind over fyldet.
- Spinatstangen lægges på bageplade med sammenføjningen nedad og prikkes med en gaffel.
- Spinatstangen pensles med æg og bages i ovnen i ca. 12 minutter ved 200 grader.