Det skal du bruge

  • 1 pakke butterdej
  • 200 gram spinat
  • 1 porre
  • 100 gram belugalinser
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 æg
  • 50 gram salattern
  • 20 gram rasp
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk hvid peber
  • Revet muskatnød, knivspids

Sådan gør du

  1. Spinat dampes og blandes med hvidløg, salt, peber og muskatnød.
  2. 1 æg hældes i blandingen sammen med salattern, porrer, rasp og belugalinser og røres godt sammen.
  3. Fyldet tilsmages.
  4. Butterdejen rulles længere, og fyldet lægges på midten af dejen i hele dejens længde.
  5. Langsiderne lukkes ind over fyldet.
  6. Spinatstangen lægges på bageplade med sammenføjningen nedad og prikkes med en gaffel.
  7. Spinatstangen pensles med æg og bages i ovnen i ca. 12 minutter ved 200 grader.