Beluga bolognese - fra køkkenet på Regionshospitalet Randers
Beluga bolognese fra køkkenet på Regionshospitalet Randers.
Det skal du bruge
-
200 g champignon, hakket
-
200 g belugalinser
-
50 g røde linser
-
1 ds hakkede tomater
-
150 g gulerødder, fint revet
-
50 g blegselleri, hakket
-
1 løg, revet
-
2 fed hvidløg, finthakket
-
1 spsk Worchestershiresauce
-
2 tsk oregano
-
1 terning grøntsagsboullon
-
Rapsolie
-
Salt
-
Peber
Sådan gør du
-
Lad olien blive varm i gryden og svits løg, gulerødder og bladselleri i ca. 3 minutter.
-
Tilsæt hvidløg og svampe og svits i yderligere ca. 4 min. - indtil væden er fordampet.
-
Linser skylles i koldt vand, hældes på sigte til afdrypning.
-
Tomater, bouillon, linser og de øvrige ingredienser tilsættes, koges ved jævn varme i ca. 20 min. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du ønsker saucen lidt tyndere.
-
Gryderetten tilsmages, bringes til kogepunktet.
-
Anret, og servér eventuelt med lidt revet ost.