Beluga bolognese fra køkkenet på Regionshospitalet Randers.

AI-genereret billede.

Det skal du bruge

  • 200 g champignon, hakket

  • 200 g belugalinser

  • 50 g røde linser

  • 1 ds hakkede tomater

  • 150 g gulerødder, fint revet

  • 50 g blegselleri, hakket

  • 1 løg, revet

  • 2 fed hvidløg, finthakket

  • 1 spsk Worchestershiresauce

  • 2 tsk oregano

  • 1 terning grøntsagsboullon

  • Rapsolie

  • Salt

  • Peber

Sådan gør du

  1. Lad olien blive varm i gryden og svits løg, gulerødder og bladselleri i ca. 3 minutter.

  2. Tilsæt hvidløg og svampe og svits i yderligere ca. 4 min. - indtil væden er fordampet.

  3. Linser skylles i koldt vand, hældes på sigte til afdrypning.

  4. Tomater, bouillon, linser og de øvrige ingredienser tilsættes, koges ved jævn varme i ca. 20 min. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du ønsker saucen lidt tyndere.

  5. Gryderetten tilsmages, bringes til kogepunktet.

  6. Anret, og servér eventuelt med lidt revet ost.